Отипакс® - найкращі вушні краплі за відгуками мам та рекомендаціями лікарів | ZI.ua
Акция закончилась

Отипакс® - найкращі вушні краплі за відгуками мам та рекомендаціями лікарів

24 января 2023, 16:19

Отипакс® - найкращі вушні краплі за відгуками мам та рекомендаціями лікарів

Кожна мама знає, якщо дитина захворіла, капризує, не спить, плаче або смикає себе за вушко - швидше за все у малечі отит. Час порятунку має істотне значення: чим швидше, тим краще. 

І перше, що спадає на думку як рятівний засіб - це Вушні краплі отіпакс, французькі крапельки як найкращий порятунок від

  • вушного болю, 

  • середнього, 

  • вірусного чи 

  • баротравматичного отиту (при неушкодженій барабанній перетинці).

Лідерство Отипакс® небезпідставне

Така популярність цієї першої допомоги при болях у вухах (а Отипакс® при лікуванні отиту №1 за даними продажів минулих років від IMS - Міжконтинентальної медичної статистики) невипадкова. 

Адже Отипакс® коштом дієвого складу з лідокаїна (місцевого анестетика) та феназона (протизапальної речовини) гарантує найголовніше:

  • швидке зняття болю, починаючи з 5-ої хвилини після закапування;

  • стрімке зняття запалення вже з 15-ої хвилини від потрапляння крапель у вухо;

  • безпечне застосування - ефективність та нешкідливість цього місцевого лікування доведена клінічно.

І 60 років досвіду застосування Отипаксу® як найкращого засобу для лікування за рекомендаціями ЛОРів та педіатрів як України так і близько 25-и розвинених країн світу є цьому підтвердженням. 

З якого віку можна застосовувати Отипакс® та чи сумісні ці ліки з особливими групами

Отипакс® можна застосовувати як для дорослих, так і для малих. Але за рахунок анатомічних особливостей будови ЛОР-органів у дітей (коротка євстахієва труба, внаслідок чого інфекція з носа легше потрапляє у вухо) саме діти від 6 місяців та до 2-3 років найбільш вразлива категорія до розвитку гострого середнього отиту. Лікарі можуть призначати це дієве лікування діткам, починаючи з 1-го місяця народження. Годуючі мами та вагітні також після огляду та за рекомендаціями своїх лікарів можуть користуватися цим оригінальним препаратом, який зараз виробляється компанією “Біокодекс” у місті Бове (Франція).  

Як довго потрібно лікувати отит краплями Отипакс®

Середній курс лікування зазвичай складає не більше 10 днів з дозуванням 4 крапельки 2-3 рази на день. При знятті болю, пов'язаного з баротравмами вуха, а саме змінами тиску у середньому вусі при перельотах у літаках та при пірнаннях у глибину, краплі застосовують до покращення стану. Здебільшого цей термін складає 1-2 дні. 



І хоча Отипакс® немає ототоксичних властивостей, пам'ятайте: 

* - Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я. Тож обов'язковою стане потреба в консультуванні з лікарем та ознайомлення з інструкцією цього лікарського засобу перед його застосуванням. 


Інструкція для медичного застосування лікарського засобу Отипакс ® згідно наказу МОЗ України від 24.06.2019 № 1438. Р.П. № UA/5205/01/01, наказ МОЗ України від 24.11.2016 № 1275.
Відпускається без рецепта. Зберігати у недоступному для дітей місці.
ТОВ «БІОКОДЕКС УКРАЇНА», пр. Степана Бандери, 28-А, Літера Г, Київ, Україна, 04073. Тел./факс: +38044 2377784
Виробник: «БІОКОДЕКС», Франція. Всі права захищені Ot 02 17.10.2019.

Другие записи автора

Комментарии