Онлайн лотереї в Україні – переваги та особливості | ZI.ua
Акция закончилась

Онлайн лотереї в Україні – переваги та особливості

24 ноября 2021, 14:32

Онлайн лотереї в Україні – переваги та особливості

Як грати в українські онлайн лотереї та в чому їхні переваги?

Більшість із нас ще пам'ятають часи, коли купити лотерейні білети можна було лише у спеціальних кіосках чи відділеннях Укрпошти. Але прогрес не стоїть на місці, Інтернет міцно влаштувався у всіх сферах життя, у тому числі й азартних розвагах. На додаток, лото онлайн не тільки зручніше, але й безпечніше за паперові аналоги з кіоску.

Як грати в онлайн лотерею українцям?

З погляду безпеки та гарантії виплати виграшів, рекомендуємо грати лише на офіційних сайтах операторів з ліцензією. Наприклад, на сайті Української національної лотереї. Кожен може спробувати швидкі лотереї УНЛ з миттєвими виграшами або тиражем кожні 5 хвилин, ігри на інтуїцію та багато іншого. Компанія пропонує десятки варіантів лото, серед яких найпопулярніші:

  • Лото Максима;
  • Кено;
  • Суперлото.

Для гри в онлайні потрібно пройти просту реєстрацію на сайті. Сервіс пропонує як безкоштовні ігри (демо версії), так і гру за гроші зі ставками від 1 гривні. Є кілька способів поповнити персональний рахунок, а також вивести чи отримати виграш.

Інформація в особистому кабінеті дозволяє бачити статистику, контролювати свої витрати та швидко зв'язатися з адміністрацією у разі потреби.


Які переваги онлайн гри у лотерею?

На вас чекає багатий вибір лотерей, що дозволяє урізноманітнити гру, підібрати оптимальний варіант саме для себе. Демо версії та докладно розписані правила допомагають наочно розібратися з процесом, не ставити гроші навмання і не втрачати їх через незнання. Також на сайтах національних операторів часто представлена різна додаткова інформація, яка може бути корисною для прийняття доленосного рішення:

  • суми та місця останніх великих виграшів;
  • статистичні дані;
  • інформація про поточні джекпоти.

Наявність особистого кабінету забезпечує вхід у гру під своїм обліковим записом з будь-якого пристрою. Вдома ви можете грати в лото на домашньому ПК з великим монітором, а в дорозі перевіряти результати тиражів зі свого смартфона чи планшета. На відміну від паперових квитків, онлайн покупку ви не втратите і не випрете в кишені штанів, її у вас не вкрадуть. Віртуальний квиток назавжди залишиться в онлайн кабінеті, щоб ви гарантовано отримали свій джекпот.

На відміну від звичайних точок продажу, онлайн платформи доступні у будь-який час. За бажання ви можете придбати білет вночі, рано вранці, під час свят та вихідних днів.

Деякі оператори також пропонують чати для спілкування з іншими гравцями, що допомагає відчути себе частиною одної лотерейної спільноти, порадитися або обговорити результати тиражу.

Важливо переконатись, що у платформи є відвовідні ліцензії, адже це мінімізує ризики зв'язатися з шахраями. Онлайн лото є абсолютно легальним бізнесом, його діяльність суворо контролюється державою. А це дає користувачам певні гарантії щодо виплат та виконання оператором своїх обов'язків загалом. Кожна операція оподатковується і йде на користь нашій державі, часто лото бізнеси співпрацюють із благодійними та волонтерськими організаціями. Та й самі ви закон із такою розвагою не порушуєте.

Фінансові вигоди

Щоб залучити та утримати користувачів на інтернет-ресурсі, власники постійно вигадують різні заохочення – акції, вітальні бонуси, кешбек, промокоди на знижки та безкоштовні білети. Це все робить гру більш вигідною, тому що частину витрачених грошей ви повертаєте не лише виграшами, а й додатковими можливостями. Аналогічні вигоди вам не запропонує жоден кіоск чи точка продажу офлайн.


Другие записи автора

Комментарии