В Іллінівській та Костянтинівській громадах є пошкодження | ZI.ua
Акция закончилась

Зведення по обстрілам: Є пошкодження в Іллінівській та Костянтинівській громадах

14 червня 2024, 10:49 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград 1677
Поділитися:
Зведення по обстрілам: Є пошкодження в Іллінівській та Костянтинівській громадах

На Донеччині за останню добу росіяни поранили 9 мешканців Донецької області: 6 у Селидовому, 1 у Торецьку, Кураховому та Красногорівці. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 14 червня публікує ДонОВА та поліція.

У Покровському районі у Кураховому поранено людину, пошкоджено будинок; також у громаді обстріляно Курахівку, Успенівку, Ганнівку та Веселий Гай. 

У Селидовому поранено 6 людей, пошкоджено 13 багатоповерхівок, приватний будинок, 3 адмінбудівлі, кілька магазинів. 

У Краматорському районі у Лиманській громаді пошкоджено 5 будинків: 3 у Зарічному, 1 у Торському та Озерному. У Зорі Іллінівської громади пошкоджено 4 об'єкти внаслідок обстрілу з РСЗВ «Град».

У Марковому Костянтинівської громади пошкоджено 2 будинки. Як повідомляє Костянтинівська адміністрація, 14.06.2024 о 02:00 російські окупанти здійснили обстріл Марківського старостинського округу, внаслідок чого пошкоджено 2 фасади приватних будинків. Постраждалих немає. Протягом доби під ворожими обстрілами перебували сел. Ступочки, Подільське (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Предтечине, Майське, Миколаївка, Веролюбівка, Новодмитрівка, Червоне. Інформація про постраждалих не надходила.

У Бахмутському районі у Торецьку поранено людину, пошкоджено 15 будинків та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджено 12 приватних будинків та 2 багатоповерхівки. 

Також у ДонОВА додали, що лише за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 73 особи, серед яких 16 дітей.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ