Наркодилера у Дружківці засудили до 9 років | ZI.ua
Акция закончилась

Знаходив "закладки" у Костянтинівці та перевозив до Дружківки: наркодилера засудили до 9 років

30 серпня 2024, 16:35 | Кримінал | Костянтинівка, Дружківка 225
Поділитися:
Знаходив "закладки" у Костянтинівці та перевозив до Дружківки: наркодилера засудили до 9 років

Наркодилера, який робив закладки з «PVP» на території Дружківки, засуджено до 9 років ув'язнення.

"Прокурори Костянтинівської окружної прокуратури довели в суді провину громадянина у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин без мети збуту та з метою збуту, в особливо великих розмірах (ч. ч. 2, 3 ст. 307, год.). 3). ч. 1, 3 ст. Його засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна", — повідомили у прес-службі прокуратури.

Повідомляється, що у червні 2023 року мешканець м. Дружківка вирішив заробити на продажі психотропної речовини «PVP». Постачальника оптових партій «товару» він знайшов у одному з telegram-каналів. Надалі чоловік отримував від «куратора» координати «майстер-кладів», захованих на території Костянтинівки. Знайшовши пакунки з «солями», засуджений перевозив їх у своє місто та робив закладки, у тому числі – на дитячому майданчику та поблизу житлових будинків. Фото та координати схованок він посилав «куратору».

При проведених оглядах та обшуку у наркоділка вилучено пакети з «PVP», вартість якої за цінами «чорного ринку» становить понад 100 тис. грн. Крім того, у ванній кімнаті його житла виявлено таку ж психотропну речовину та канабіс орієнтовною вартістю близько 40 тис. грн, які він зберігав для особистого вживання.

Повідомляється, що на вирок суду чоловік чекав у слідчому ізоляторі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ