Очільники Покровської громади сподіваються зменшити комунальні тарифи | ZI.ua
Акция закончилась

Зменшити комунальні платежі планують у Покровській громаді

26 січня 2023, 20:08 | ЖКГ | Покровськ 1458
Поділитися:
Зменшити комунальні платежі планують у Покровській громаді

У Покровську під час апаратної наради місцеві керівники обсудили можливість зниження тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення, а також скасування плати за опалення місць загального користування. Про це повідомляє офіційний сайт Покровської міської ради.

На апаратній нараді у Покровській місцевій військовій адміністрації особливу увагу приділили комунальній сфері, а саме питанням тепло, водо та електропостачання.

Як зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк, це ті сфери, де постійно виникають складнощі у роботі: відключення електроенергії, аварії на внутрішніх мережах через їх зношеність. А, зважаючи на воєнний час та цілеспрямоване знищення критичної інфраструктури ворогом, ці сфери знаходяться у постійній «червоній зоні».

Наразі працівники КП «Покровськтепломережа» працюють над усуненням витоку на трубопроводі діаметром 325 мм у районі вул. Шмідта. Вирішується питання щодо автономної роботи котелень. Декілька генераторів, отриманих від компанії «Метінвест», вже встановлені на котельнях № 4 та 10. По інших об`єктах «Покровськтепломережі» ведеться закупівля необхідного обладнання для подальшого їх підключення.

Для котельних №1 та 14 розраховується схема переводу на резервну лінію теплопостачання, яка дозволить виконувати циркуляцію теплоносія, що унеможливить виникнення теплоударів. Крім того, по кожній котельні прораховані потужність та існуючі потреби.

Шукають керівники громади й механізми відміни плати за опалення місць загального користування та перерахунків існуючих тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення.

Це досить складні прорахунки, але керівництво громади сподівається, що найближчим часом зможе прийняти нові зменшенні тарифи для населення.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі