Жителя Краматорська затримали за збут нарковмісних лікарських засобів | ZI.ua
Акция закончилась

Жителя Краматорська затримали за збут нарковмісних лікарських засобів

28 березня 2023, 16:11 | Кримінал | Краматорськ 1914
Поділитися:
Жителя Краматорська затримали за збут нарковмісних лікарських засобів

Поліцейські два місяці документували дії жителя Краматорська, який в рамках курсу лікування від наркозалежності отримував препарати і продавав їх. Після проведення оперативних заходів він був поміщений під варту в очікуванні суду. 

На початку лютого співробітники карного розшуку отримали інформацію про те, що в Краматорську відбувається збут нарковмісних препаратів. Поліцейські встановили, що незаконною діяльністю займається 41-річний житель міста. Чоловік проходив курс замісної підтримуючої терапії для позбавлення від опіоїдної залежності – при цьому отримані замісні препарати він не використав за призначенням, а збував знайомим. 

За місцем проживання зловмисника був проведений обшук, в ході якого вилучили таблетки і гроші, отримані в результаті незаконної діяльності. Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і помістили в ізолятор тимчасового утримання. 

Під процесуальним керівництвом окружної прокуратури поліцією Краматорська проводиться досудове розслідування по ч. 1 ст. 307 "Незаконний збут наркотичних речовин" Кримінального кодексу України. Її санкції передбачають від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі