Продати гранати жінці з Дружківки спробував житель Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

Житель Костянтинівки намагався продати гранати мешканці Дружківки

31 березня 2023, 18:37 | Кримінал | Костянтинівка, Дружківка 4140
Поділитися:
Житель Костянтинівки намагався продати гранати мешканці Дружківки

Продавав гранати зі знижками – на Донеччині викрито торговця бойовими припасами. Про це повідомив відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури мешканцю м. Костянтинівки повідомлено про підозру у придбанні, носінні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, у березні 2023 року чоловік вирішив заробити на торгівлі вибуховими пристроями та знайшов покупця у м. Дружківці. У подальшому домовився з місцевою мешканкою щодо продажу їй бойових гранат наступальної та оборонної дії, а саме – М-67, GHO-1, РГ-42 та Ф-1 за ціною 2 500 грн./шт.

Під час обговорення вартості вибухонебезпечного товару він зробив жінці знижку. За продаж п’яти гранат підозрюваний отримав плату у сумі 10 000 грн.

Заходи з викриття та документування протиправної діяльності проводились прокуратурою спільно з СУ та УКР ГУНП в Донецькій області, а також ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі