Зберігав в каструлях: У жителя Дружківки вилучили наркотики і гранати | ZI.ua
Акция закончилась

Зберігав в каструлях: У жителя Дружківки вилучили наркотики і гранати

20 вересня 2023, 20:03 | Кримінал | Дружківка 1683
Поділитися:
Зберігав в каструлях: У жителя Дружківки вилучили наркотики і гранати

У Дружківці під час обшуку за місцем проживання 32-річного чоловіка поліцейські вилучили наркотик і гранати. Крім психотропного препарату, правоохоронці виявили чотири гранати, заховані в одній з господарських будівель. 

Дільничні офіцери поліції Дружківки отримали інформацію, що мешканець приватного сектору може зберігати у себе вдома синтетичний наркотик. Після подальшої перевірки та отримання ухвали суду в домоволодінні 32-річного чоловіка відбувся обшук.

У гаражі поліцейські виявили пакетик з білою речовиною, що за попередніми даними, є наркотиком «сіль». Але ще один «сюрприз» на учасників слідчих дій чекав у літній кухні – там знаходились чотири гранати із запалами, сховані у каструлях.

Все вилучене було направлено на експертизу.

Відділом поліції №1 (Дружківка) Краматорського РУП проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ