Під обстріл потрапили близько 20 міст і сіл області | ZI.ua
Акция закончилась

За минулу добу ворог обстріляв близько 20 населених пунктів Донецької області

21 вересня 2023, 11:22 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 1758
Поділитися:
За минулу добу ворог обстріляв близько 20 населених пунктів Донецької області
Фото из открытых источников

У Донецькій ВГА повідомили про обстріл міст і сіл області за минулу добу.

На Волновахському напрямку в Вугледарі загинула одна людина — місто піддалося чотирьом авіаударів і 28 обстрілам. Двічі росіяни обстріляли з артилерії Новоукраїнку.

Вранці під вогонь потрапило Вільне Поле Комарiвської громади, а Урожайне Великоновоселкiвськой громади піддалося авіаудару — без жертв.

На Донецькому напрямку Курахiвська громада двічі опинилася під обстрілами ввечері і один раз вранці. Також вранці стався масований артобстріл Авдіївки і обстріл околиць Очеретинської громади — інформація про постраждалих не надходила.

На Горлівському напрямку у Торецькій громад загинули чотири людини: двi в Торецьку і двi в Сіверську, пошкоджені три будинки в Нелепiвцi і два - в Залізному.

У Соледарськiй громаді під вогнем Роздолівка і Васюкiвка. У Іллінiвській громаді постраждали Плещіївка і Русiн Яр. У Часовоярськiй громаді пошкоджені два будинки і інфраструктурний об'єкт.

На Лісічанському напрямку під обстрілами Сіверськ, а також Торське, Зарічне і Ямпiль Лиманської громади без жертв і руйнувань. Всього за добу росіяни вбили п'ять жителів Донбасу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ