Під обстріл потрапили Іллінiвська, Торецька, Лиманська та інші громади області | ZI.ua
Акция закончилась

За минулу добу противник обстріляв кілька громад Донецької області

3 жовтня 2023, 11:27 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка, Курахове, Торецьк, Лиман 2739
Поділитися:
За минулу добу противник обстріляв кілька громад Донецької області
Фото из открытых источников

На Волновахському напрямку двоє людей поранено в Новоукраїнці Вугледарськiй громади.

На Донецькому напрямку росіяни п'ять разів обстріляли Курахiвську громаду, пошкодили 21 будинок: 10 в Кураховці, сім - в Курахово і 4 - в Трудовому. У Трудовому поранено одну людину. У Марьінскiй громаді поранена людина в Єлизаветівці, пошкоджений будинок в Іллінiвцi. До ранку Авдіївка обстріляли з танків і Градів — в зоні ураження дві вулиці.

На Горлівському напрямку численні обстріли отримала Торецька громада: в Торецке пошкоджені два будинки і адмінзданіе. У Північному — два будинки і занедбане промислове спорудження, в Неліповкi — три будинки. Ще три будинки пошкоджені в Часовоярскiй громаді.

На Лісічанському напрямку в Сіверському пошкоджені будинок і нежитловий будинок, в Торському Лиманської громади — амбулаторія, в Переїзному Званiвской громади в зоні обстрілу дві вулиці.

Сьогодні вранці російські військові обстріляли Іллінiвську громаду. Подробиці «Суспільному Донбас» розповів директор комунального підприємства Іллінівської  сільської ради Сергій Виниченко.

«Десь приблизно о 8:30 була пошкоджена територія сільськогосподарського підприємства. Пошкоджено автомобілі, автобуси шкільні, спалено якусь кількість зберігав там зерна», — повідомив він.

За словами директора, ніхто з людей не травмувався. На місці обстрілу працюють рятувальники і поліцейські.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ