У Костянтинівці пошкоджено п'ять будинків | ZI.ua
Акция закончилась

По Костянтинівці били з артилерії, пошкоджено будинки: Зведення по обстрілах

22 травня 2024, 10:27 | Надзвичайні події | Костянтинівка 3570
Поділитися:
По Костянтинівці били з артилерії, пошкоджено будинки: Зведення по обстрілах

У Донецькій області за останню добу двоє загиблих та двоє поранених. Крім того, сьогодні вранці внаслідок обстрілу загинув мешканець Торецька. Про ситуацію в області повідомили у ДонОВА та поліції.

У Краматорському районі у Лимані поранено людину, пошкоджено 5 будинків, 2 адмінбудівлі та 2 інфраструктурні об'єкти. Також у громаді пошкоджено 2 приватні будинки в Озерному. 

У Костянтинівці пошкоджено 5 будинків. У міській адміністрації додали, що артилерійський обстріл зі ствольної артилерії стався 21.05.2024 о 02:30. Постраждалих немає. Також протягом доби під ворожими обстрілами знаходилися околиці сел. Ступочки, Предтечине, Біла Гора, Диліївка, Ол.Шультіно, Миколаївка. 

У Бахмутському районі у Північному пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 19 приватних будинків та багатоповерхівку. У Сіверську пошкоджено 2 будинки та 2 адмінбудівлі.

Пізніше Вадим Філашкін повідомив про обстріл росіянами Торецька сьогодні вранці. Там загинув 26-річний чоловік.


У Покровському районі обстріляно Парасковіївку, Максиміліанівку та Антонівку Мар'їнської громади. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гірнику, обстріляно Островське та Гостре. 

У Розі Покровської громади двоє загиблих, двоє поранених. Раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару загинула подружня пара. Серед поранених 10-річна дитина, яка залишилася без батьків.

Також повідомляється, що з лінії фронту евакуйовано 430 осіб, у тому числі 40 дітей.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ