Протягом доби війська РФ вели вогонь по 13 населених пунктах | ZI.ua
Акция закончилась

За добу на Донеччині поранено 7 людей

16 січня 2023, 10:48 | Офіційно 1470
Поділитися:
За добу на Донеччині поранено 7 людей

Згідно з повідомленням Донецької ОВА, на Донецькому напрямку протягом ночі тривали обстріли по Мар'їнці, Красногорівці, по околицях Курахового та Очеретинської громади. На ранок під артобстріл потрапила Авдіївка — без жертв.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула у Соледарі, ще 1 поранена у Краснополівці — у селі пошкоджено 3 будинки. У Бахмуті пошкоджень зазнали приватний та багатоповерховий будинки.

На Лисичанському напрямку напередодні росіяни завдали ракетного удару по Лиману — 1 людина поранена. На території громади під вогнем знову опинилися Торське і Зарічне. Також впродовж доби росіяни стріляли по Сіверську — без постраждалих.

Поліція Донеччини документує наслідки 28 російських атак.

Окупаційні війська РФ вели вогонь по 13 населених пунктах – містах Авдіївка, Бахмут, Лиман, Слов’янськ, Курахове, Соледар, смт Велика Новосілка, Нью-Йорк, Очеретине, селах Веселе, Красногорівка, Карлівка, Кліщіївка.

Поранено мирних жителів. Знищено та пошкоджено 11 цивільних об’єктів – 6 житлових будинків, об’єкт критичної інфраструктури, цехи заводу, гараж.

Дві ракети «С-300» ворог спрямував по Краматорському району. Один снаряд влучив у Слов’янськ, інформація щодо пошкоджень та постраждалих не надходила. Друга ракета поцілила в Лиман, руйнувань зазнав багатоквартирний будинок, є поранений.

З «Градів» окупаційні війська гатили по Авдіївці та Великій Новосілці, травмовано цивільних мешканців.

Внаслідок артилерійських обстрілів маємо постраждалих у Бахмуті та Соледарі.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі