Продукти на ринку дешевші в «базарний» день | ZI.ua
Акция закончилась

Який найбiльш «базарний» день на правобережжі Костянтинівки

27 червня 2024, 13:01 | Бізнес | Костянтинівка 2781
Поділитися:
Який найбiльш «базарний» день на правобережжі Костянтинівки
Фото - автора

Незважаючи на постійні ворожі обстріли, у Костянтинівці проживає ще багато людей переважно старшого віку. Вони не евакуюються, бо не хочуть кидати свої будинки та все те, що було нажито за довгі роки.

І постійно ходять у магазини та на ринки за продуктами. Жителі правобережної частини міста віддають перевагу Центральному ринку. Він не працює лише у понеділок, хоча купити все необхідне там можна і цього дня.

З вівторка по п'ятницю та в неділю і на самому ринку, і за його територією продавців овочів, фруктів, ягід, молока, яєць, цукру та інших продуктів вистачає. Хоча покупців у ці дні не дуже багато. Іноді костянтинівці навіть забирають свій їстівний товар додому.

Найбільш «базарним» днем є субота, коли дуже багато і продавців, і покупців. А за великої кількості товару продавці знижують і ціни, хоча вони вже більше тижня тримаються на одному рівні.


По 40 грн продають «півторушку» молока, від 15 грн просять за кілограм капусти, від 25 грн продають картоплю, від 40 грн – огірки, від 80 грн – помідори. Вартість буряка та моркви починається від 30 грн, цибулі – від 35 грн, часнику – від 150 грн.

Недорогі цього року і ягоди, особливо у суботу, за 70 грн можна купити літрову банку малини, за 60 грн – чорної смородини. У середньому, по 20 грн, продають вишні, аличу та абрикоси.

До того ж ринок є ринок, і на ньому завжди можна поторгуватися і купити товар на п'ять-десять гривень дешевше.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ