Чим приваблюють покупців підприємці Костянтинівки? | ZI.ua
Акция закончилась

Як сьогодні вдається втриматись на плаву підприємцям Костянтинівки

4 липня 2024, 11:49 | Бізнес | Костянтинівка 3681
Поділитися:
Як сьогодні вдається втриматись на плаву підприємцям Костянтинівки
Фото - автора

Щодня на міських ринках у Костянтинівці дедалі більше закритих торгових кіосків. Хтось виїхав із міста, інші просто перестали торгувати, бо це стало зовсім невигідно.

Але є ще чимало підприємців, яким вдається й сьогодні утриматись на плову. Одна з таких Ольга, до торгового павільйону якої постійно підходять покупці.

Вона намагається урізноманітнити асортимент товару та по можливості не підвищувати ціни. Так, наприклад, півсотні металевих кришок для заготівлі овочів у неї коштують 115 та 120 грн, цукор вона і сьогодні продає по 36 грн за кіло, а упаковку сірників за 8 грн.



В інших місцях за такими цінами товар купити складно. Хоча, за словами Ольги, торговельний оборот значно знизився навіть порівняно з минулим роком.

«Наприкінці та на початку місяця у торговому процесі завжди затишшя, - розповідає дівчина, - люди в ці дні просто не мають грошей. Іншим часом торгувати простіше, до того ж рятують постійні покупці. Ціни намагаюся утримати, щоб зберегти кількість тих, хто приходить до мене за покупками».


Людмила багато років торгує косметикою та парфумерією та каже, що попит на цей товар різко впав. Ось і доводиться працювати або на замовлення або розширюючи асортимент.

Так, наприклад, одночасно великим попитом користувалися кімнатні тапки, так у Людмили їх тепер у достатній кількості і за прийнятними цінами.


Підприємці, які торгують овочами. також скаржаться на зниження купівельної спроможності костянтинівців. І намагаються їх залучити не лише хоч незначним, а й зниження цін. а також усмішкою та доброзичливим ставленням


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ