Газопостачання в Покровську повністю відновлено | ZI.ua
Акция закончилась

Всім абонентам в Покровську відновлено газопостачання

6 січня 2023, 12:23 | ЖКГ | Покровськ 1602
Поділитися:
Всім абонентам в Покровську відновлено газопостачання

Як повідомляється на сайті Покровської ВА, в громаді завершили роботи по відновленню газопостачання. Тут блакитне паливо вже отримують 23 187 абонентів.

Відключений газ був 23 квітня через пошкодження магістрального газопроводу. Відновити його вдалося тільки в середині осені. І 19 жовтня почалися пускові роботи.

За словами начальника Покровської ВА Сергія Добряка, згідно з планом, в першу чергу подали газ на котельні і лікарні. Потім займалися приватним сектором і в останню чергу – багатоквартирними будинками.

Було проведено серйозний обсяг робіт. Велику подяку керівник ВА висловив старшим будинків, які активно брали участь у запуску газу: працювали з людьми, вчасно надавали акти перевірки димових і вентиляційних каналів і забезпечували доступ до квартир.

Керівництво громади і газівники закликають жителів не використовувати газ для обігріву приміщень без належного обладнання. Він призначений виключно для приготування їжі. А своєчасна оплата послуги з газопостачання дозволить транспортувати необхідні обсяги блакитного палива для всіх споживачів.

– Ми досить швидко впоралися з роботою. Була задіяна вся техніка, матеріали, люди працювали і у вихідні. Ми доклали максимум зусиль, щоб підключити наших абонентів до газу, – відзначив головний інженер Червоноармійського УГХ Михайло Старостенко.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі