Російська армія атакувала авіабомбами Торецьк та Селидове: є жертви | ZI.ua
Акция закончилась

Вранці по Донеччині били авіабомбами: Одна з них вдарила поряд із магазином, є жертви

5 червня 2024, 13:24 | Надзвичайні події | Покровськ, Торецьк 927
Поділитися:
Вранці по Донеччині били авіабомбами: Одна з них вдарила поряд із магазином, є жертви
Разрушенный в Торецкой громаде магазин

Сьогодні вранці обстріляли селище Північне (Торецька громада) та Селидове (Покровський район). Є постраждалі та загиблий. Подробиці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін та прокуратура області.

У Північному Торецьккої громади загинула одна людина, поранено ще чотирьох. Усі поранені отримали першу допомогу від парамедиків та відправлені до лікарні. Пошкоджено також магазин.


У прокуратурі пізніше додали, що всі поранені — жінки. Бомба впала поряд із продуктовим магазином. Розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

"5 червня 2024 року, о 10:20, окупаційні війська скинули на с. Північне г. Торецька, ймовірно, керовану авіаційну бомбу «КАБ-250». Попадання засобу ураження сталося поблизу продовольчого магазину. Внаслідок атаки ворога по населеному пункту тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримав 44-річний чоловік. 

Четверо жінок віком від 68 до 86 років госпіталізовані з осколковими пораненнями. Наразі їм надається кваліфікована медична допомога", — повідомили у прокуратурі Донеччини.



Також під удари двома керованими авіабомбами потрапило Селидове, одну людину поранено, пошкоджено підприємство та 2 автомобілі.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ