Водій цистерни намагався провезти в Донецьку область 9 тисяч літрів ал | ZI.ua
Акция закончилась

Водій цистерни намагався провезти в Донецьку область 9 тисяч літрів алкоголю

16 серпня 2023, 15:53 | Кримінал 1323
Поділитися:
Водій цистерни намагався провезти в Донецьку область 9 тисяч літрів алкоголю

З початку року на блокпостах Донецької області нарядами поліції задокументовано 617 фактів ввезення алкогольної продукції, вилучено понад 130 тонн алкогольних напоїв. Останній випадок був зафіксований на блокпосту у Покровська. 

Співробітники поліції зупинили для перевірки транспортний засіб «ГАЗ». Під час огляду в обшивці кузова були виявлені алкогольні напої, які 26-річний водій намагався нелегально провезти в регіон. Правоохоронці вилучили понад 1400 літрів напоїв без марок акцизного податку. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» Кримінального кодексу України.

Ще один факт незаконного транспортування алкогольної продукції викрили поліцейські Донеччини спільно з працівниками патрульної поліції Краматорська у селі Майдан Краматорського району. 39-річний водій у цистерні асенізаційної машини перевозив алкогольні напої. Поліція вилучила понад 9000 літрів алкоголю майже на 500 тисяч гривень. За незаконне транспортування підакцизних товарів з метою збуту відкрито кримінальне провадження (ч.1 ст. 204 КК України).

Загалом у поточному році поліцейські відкрили 40 кримінальних проваджень за фактами порушень у сфері господарської діяльності.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ