У Костянтинівці пошкоджено 2 промислові будівлі та інфраструктурний об'єкт — Дон | ZI.ua
Акция закончилась

Вночі по Костянтинівці вдарили напівтонним КАБом: Зведення на ранок 3 липня

3 липня 2024, 10:32 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Лиман 3411
Поділитися:
Вночі по Костянтинівці вдарили напівтонним КАБом: Зведення на ранок 3 липня
Фото: ДонОВА, последствия обстрелов Донецкой области

На Донеччині за 2 липня загинули двоє мешканців Донецької області: у Селидовому та Нью-Йорку. Ще 9 людей отримали поранення: 3 у Селидовому, 2 у Сіверську, по 1 у Гірнику, Північному, Часовому Яру, Зарічному, повідомили у ДонОВА.

Також в офіційному зведенні повідомляється про наслідки ворожих обстрілів за останню добу.

У Покровському районі Курахівська громада зазнала численних обстрілів: у Гірнику поранено людину, пошкоджено 4 приватних і 3 багатоквартирних будинків; у Гострому пошкоджено двоповерхівку; в Острівському пошкоджено 7 приватних будинків; під вогнем околиці Курахового, Сухих Ялів і Дальнього. У Селидовому 1 людина загинула і 3 поранені, пошкоджено 24 будинки.

У Краматорському районі у Лимані пошкоджено 2 нежитлові приміщення, обстріляні околиці Райгородка Миколаївської громади. У Костянтинівці пошкоджено 2 промислові будівлі та інфраструктурний об'єкт.

В адміністрації Костянтинівки повідомили подробиці нічного обстрілу.

"03.07.2024 о 00.30 відбувся ворожий авіаудар КАБ-500 по місту Костянтинівці. Внаслідок обстрілу зруйноване одне адміністративне приміщення, пошкоджено 1 складське приміщення та газогін. Постраждалі відсутні", — йдеться у повідомленні.

Також протягом доби під ворожим обстрілом знаходилися житлові забудови с. Ступочки, Ол.Шультіно (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Нелипівка Миколаївка, Предтечине, Майське, Диліївка, Біла Гора, Іванопілля, Віролюбівка. Інформація про постраждалих не надходила.

У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і промислова будівля. У Сіверську поранено 2 людини, пошкоджено приватний будинок.

Усього за добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 351 особу, у тому числі 34 дитини.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ