Вбивство у Волновасі: Росіяни заявили, що затримали двух контрактників | ZI.ua
Акция закончилась

Вбивство сім'ї з 9 осіб у Волновасі: Росіяни заявили, що затримані два контрактника

31 жовтня 2023, 16:51 | Кримінал 57573
Поділитися:
Вбивство сім'ї з 9 осіб у Волновасі: Росіяни заявили, що затримані два контрактника

Росіяни заявили, що затримали двох контрактників, підозрюваних у вбивстві сім'ї в окупованій Волновасі на Донеччині.

Убивцями двох дітей і семи дорослих в російському слідчому комітеті називають військовослужбовців з Далекого Сходу, які служили за контрактом в рф. Підозрювані нібито вже затримані.

Стверджується, що причиною вбивства людей в Волновасі став побутовий конфлікт. Відносно фігурантів росіяни нібито відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 105 КК рф (пункти "а" і "в" — вбивство двох і більше осіб, а також вбивство неповнолітнього). Ця стаття в росії передбачає від 8 років в'язниці до довічного ув'язнення.

У прокуратурі України повідомили, що окупанти розстріляли уві сні сім'ю з дев'яти осіб. Озброєні особи кавказької зовнішності, одягнені у військову форму, прийшли в приватний будинок, вимагаючи, щоб сім'я, яка проживала в ньому, звільнила приміщення для проживання одного з підрозділів російської армії. Отримавши від 53-річного господаря відмову, нападники пригрозили членам його сім'ї фізичною розправою і пішли. 27 жовтня представники рф повернулися в будинок і, застосувавши вогнепальну зброю, розстріляли всіх 9 членів сім'ї, які до того моменту вже спали. Серед вбитих – троє жінок і двоє малолітніх дітей 2014 і 2018 років народження.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ