У Костянтинівці протягом тижня зафіксовано три пошкодження об'єктів системи | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці протягом тижня зафіксовано три пошкодження об'єктів системи газопостачання

2 жовтня 2023, 14:02 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Слов'янськ 2022
Поділитися:
У Костянтинівці протягом тижня зафіксовано три пошкодження об'єктів системи газопостачання

У Донецькоблгазі доповіли про виконаня робіт протягом тижня: ліквідації пошкоджень, відновлення газопостачання і підготовку системи до зими.

У Лимані газовики продовжують відновлювати газ населенню. Від початку другого етапу пусконалагоджувальних робіт 816 абонентів знову мають можливість користуватися газом. У місті тривають роботи з обстеження та відновлення газопроводів, протягом тижня виявлено 50 пошкоджень системи газопостачання.

Газовики Слов’янська згідно з планом робіт виконали заміну анодних заземлень в смт. Донецьке. Також фахівцями міськгазу відновлено газопостачання абонентам с. Малинівка.

У Костянтинівці протягом тижня зафіксовано три пошкодження об’єктів системи газопостачання, які спричинили бойові дії. Внаслідок цього 12 абонентів залишаються без газу.

Протягом тижня фахівці УГГ працювали над усуненням виявлених раніше пошкоджень. Зокрема, відновлено газопостачання до одного районів міста, де після обстрілу споживачі були без газу з липня цього року. Також перед опалювальним сезоном виконано ремонтні роботи на ГРП та ШРП у с. Іллінівка.


Фахівці Краматорського УГГ протягом тижня відновлювали газопостачання по заявкам від населення. Виконано реконструкцію газової мережі з виносом газового лічильника на межу балансової належності. Тривають роботи по встановленню лічильників газу абонентам багатоповерхових будинків.

Газовики Покровська обстежували надземні газопроводи, виконували роботи по усуненню виявлених витоків газу. Напередодні опалювального сезону виконано регулювання обладнання ГРП та ШРП.

Аварійно-диспетчерською службою Донецькоблгазу зареєстровано 7 витоків газу, не пов’язаних з бойовими діями, які спричинили за собою тимчасове відключення 43 абонентів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ