По Іллінівській ТГ вдарили з РСЗВ "Торнадо", є жертви | ZI.ua
Акция закончилась

В Іллінівській ТГ є загиблий: Зведення по Донеччині за добу

20 червня 2024, 09:45 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 1575
Поділитися:
В Іллінівській ТГ є загиблий: Зведення по Донеччині за добу

На Донеччині за останню добу внаслідок обстрілів двоє загиблих, четверо поранених. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 20 червня публікує ДонОВА та поліція.

У Покровському районі у Мар'їнській громаді обстріляно Максимільянівку, Парасковіївку та Костянтинівку. У Курахівській громаді пошкоджено 10 будинків у Дачному, 9 будинків в Островському, 2 будинки та підприємство у Курахівці. Обстріляно околиці Селидового. Пошкоджено будинок у селищі Шевченко Покровської громади. 

У Краматорському районі у Лиманській громаді пошкоджено адмінбудівлю у Зарічному. У Миколаївській громаді пошкоджено підприємство, у Костянтинівській – інфраструктурний об'єкт. 

У Розкішному Іллінівської громади загинула людина, пошкоджено 13 об'єктів. У поліції додали, що Розкішне росіяни обстріляли із РСЗВ «Торнадо С».

У Костянтинівській адміністрації повідомили, що протягом доби під ворожими обстрілами перебували житлова забудова сел. Біла Гора, Диліївка, Іванопілля та околиці сел. Неліпівка, Миколаївка, Предтечине, Віролюбівка, Ол.Шультине. Внаслідок обстрілів пошкоджено електропостачання в Іванопільському старостинському окрузі. Інформації щодо постраждалих не надходило.

У Бахмутському районі у Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджено 15 приватних будинків, багатоповерхівку та 9 гаражів. У Торецькій громаді загинула людина в Торецьку (внаслідок артобстрілу), поранено 1 людину в Залізному (внаслідок удару КАБ-250) та 1 у Північному. 

По Північному били п'ять разів: двома авіабомбами КАБ-250 і з артилерії. У Сіверську зруйновано 2 будинки.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ