Жителя Костянтинівки засудили на чотири роки за зберігання наркотиків і боєприпа | ZI.ua
Акция закончилась

У жителя Костянтинівки знайшли гранати і наркотики

19 листопада 2023, 16:08 | Кримінал | Костянтинівка 1932
Поділитися:
У жителя Костянтинівки знайшли гранати і наркотики

У жителя Костянтинівки виявили в будинку гранати. Він повідомив суду, що знайшов їх в покинутому ліцеї під завалами, коли зайшов туди в "туалет".

Під час обшуків поліцейські виявили крім боєприпасів у чоловіка і наркотики, які, як він стверджує, теж знайшов. Раніше він вже був засуджений чотири рази (за наркотики, крадіжки, грабежі і зберігання вибухівки), повідомляється на сайті Держреерсту судових рішень.

Засуджений – Максим Апанасов. Він розповів суду, що на початку липня 2023 року він вирішив зайти "в туалет" в зруйнований в результаті обстрілу Костянтинівський професійний будівельний ліцей. Під бетонними завалами чоловік знайшов чорний пакет, де знаходилися 5 ручних гранат різних видів. Небезпечну знахідку він сховав удома в шафі. Наркотики ж він знайшов 30 серпня поблизу одного з будинків по вулиці Калмиковій. Він повідомив в суді, що побачив хлопця, який щось ховав під деревом. Зрозумівши, що це наркотики, фігурант розкопав землю під деревом і забрав 4 пакетика з порошком додому.

В результаті обшуків поліцейські знайшли боєприпаси і наркотики. Суд засудив жителя Костянтинівки до 4 років в'язниці. У засудженого є три тижні для оскарження вироку.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ