Показання електролічильника за серпень YASNO приймуть до 3 вересня | ZI.ua
Акция закончилась

У YASNO до вівторка приймуть показання електролічильника у мешканців Костянтинівки

30 серпня 2024, 12:03 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 639
Поділитися:
У YASNO до вівторка приймуть показання електролічильника у мешканців Костянтинівки
Фото - автора

Залишився один день, коли мешканці Костянтинівки можуть передавати показання приладу обліку води. А вже сьогодні костянтинівці та мешканці інших громад Донецької області можуть передати дані і за використані у серпні кіловати електроенергії.

Приймають показанння лічильників, починаючи з 30 серпня до 3 вересня, не виключаючи вихідні дні. Можна передати дані через інтернет-сервіси: особистий кабінет, Viber-бот, мобільний додаток, сайт постачальника без реєстрації або сторінку YASNO у Facebook.

Але ще багато костянтинівців віддають перевагу для цієї мети телефонному зв'язку. Отже, передати показання лічильника можна протягом дня через Контакт-центр YASNO: 067-652-60-00, 095-652-60-00 та 093-652-60-00.

У компанії рекомендують повідомляти такі свідчення щомісяця та мешканців Донеччини, які тимчасово виїхали з її території, щоб у майбутньому не платити підвищені суми.. Адже сьогодні за кожні «зайві» 10 кіловат доведеться заплатити понад 430 грн.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ