У 16-річного хлопця на Донеччині виявили більше 600 згортків із PVP | ZI.ua
Акция закончилась

У неповнолітнього жителя Селидового вилучили 658 закладок психотропів

20 листопада 2023, 13:09 | Кримінал 2031
Поділитися:
У неповнолітнього жителя Селидового вилучили 658 закладок психотропів

Під час несення служби правоохоронці Селидового зупинили для перевірки документів 16-річного хлопця, який вів себе підозріло. З'ясувалося, що він має наркотичну речовину і займається поширенням психотропів на території міста. 

Неповнолітній розповів, що знайшов підробіток в телеграм-каналі. Від оператора він отримував фото «майстер-кладу» з психотропною речовиною, забирав «товар» і робив закладки по місту. За кожну закладку кур'єр отримував 100 гривень. До зустрічі з правоохоронцями він встиг зробити 10 закладок, які були вилучені.

За місцем проживання хлопця був проведений санкціонований обшук, в результаті якого поліцейські виявили і вилучили 658 згортків-закладок загальною вагою близько 200-250 грамів. Все вилучене направлено на експертизу. 

За фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Хлопця помістили під цілодобовий домашній арешт. Триває досудове розслідування. Встановлюється канал постачання психотропної речовини на територію міста.

 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ