У Лиманській громаді горів ліс та приватні будинки | ZI.ua
Акция закончилась

У Лиманській громаді гасили сім пожеж: Горів ліс та приватні будинки

23 травня 2024, 11:55 | Надзвичайні події | Лиман 807
Поділитися:
У Лиманській громаді гасили сім пожеж: Горів ліс та приватні будинки

За останню добу у Лиманській громаді сім разів спалахували пожежі.

Як повідомили рятувальники, вчора, 22 травня, російська армія обстріляла житловий сектор Лиману, внаслідок чого виникли пожежі на різних адресах на території приватних домоволодінь. 


"На місце події прибули рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували загоряння 5 господарських будівель на площі 87 кв. м", — повідомили у ДСНС.


Того ж дня о 14.04 рятувальники Лиману отримали повідомлення про пожежу на території приватного будинку. Зайнялися три господарські будівлі та лазня. Вогонь встиг поширитись на площу 50 кв. м. 


Вже за годину рятувальники виїхали ще на один виклик. Зайнявся житловий будинок і дві господарські будівлі. Вогонь було загашено на площі 54,5 кв. м. 

Водночас у селищі Ямпіль рятувальники ліквідували пожежу господарської споруди на території приватного домоволодіння на площі 24 кв. м. 


Окрім приватних будинків та споруд горів ліс. Рятувальники ліквідували 3 пожежі, одна з яких виникла внаслідок російських обстрілів. Вогонь знищив 34 га лісової підстилки.

У Донецькому регіональному центрі з гідрометеорології повідомляють, що 24-26 травня у регіоні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

"Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах за наявності джерел займання (відкритого вогню)", — йдеться в повідомленні.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ