Рятувальники двічі потрапили під повторний обстріл на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

У Лимані та Торецьку: Рятувальники двічі потрапили під повторний обстріл

24 травня 2024, 08:26 | Надзвичайні події | Торецьк, Лиман 981
Поділитися:
У Лимані та Торецьку: Рятувальники двічі потрапили під повторний обстріл

Рятувальники Донецької області двічі за останню добу потрапляли під повторний обстріл. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Спочатку росіяни обстріляли повторно Лиманську громаду, пізніше евакуаційну групу в Торецьку.

Вчора пожежники гасили кілька спалахів у Лимані. Російська армія обстріляла Лиман та околиці міста, внаслідок чого виникла низова пожежа в лісовому масиві поблизу міста. 

Повідомляється, що пожежа несла загрозу житловій забудові, спостерігалося щільне задимлення. Для локалізації вогню, що поширився на площі 12 га, знадобилося п'ять годин. У цей час армія РФ завдала повторного удару, внаслідок чого було пошкоджено 1 штабний та 2 оперативні автомобілі. На щастя, особовий склад не постраждав. Гасіння пожежі довелося призупинити через постійні повторні обстріли та небезпеку для життя рятувальників. 

"Наразі загрози поширення вогню немає, проводиться постійний моніторинг ситуації", — додали в ДСНС.



У Торецьку під повторний артобстріл потрапив автомобіль евакуаційної групи "ФЕНІКС", коли рятувальники забирали двох поранених цивільних із селища Північне. Повідомляється, що броньований автомобіль прийняв удар на себе та отримав пошкодження. Ні особовий склад, ні цивільні не постраждали.


Раніше повідомлялося, що у Лиманській громаді гасили сім пожеж: горів ліс та приватні будинки.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ