У Краматорську змушені вимкнути частину ліфтів у багатоповерхівках | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську змушені вимкнути частину ліфтів у багатоповерхівках

22 квітня 2024, 15:17 | ЖКГ | Краматорськ 702
Поділитися:
У Краматорську змушені вимкнути частину ліфтів у багатоповерхівках
Иллюстративное изображение

Одна з керуючих компаній Краматорська, яка обслуговує багатоповерхівки, повідомила про рішення частково зупинити ліфтове господарство.

"Довгий час ми намагалися донести мешканцям будинків, які обслуговуємо, що відповідальність за надання послуг є спільною для всіх власників. 28 лютого ми інформували вас, що через критично низький рівень оплати продовження роботи ліфтів це лише питання часу. Ми вірили, що у березні мешканці більш відповідально підійдуть до оплати за поточні послуги, а платіжна дисципліна покращиться. Однак не так сталося як гадалося. З 1 травня ми йдемо на вимушений крок — у під'їздах, де рівень сплати за послугу з утримання багатоквартирного будинку критично низький (менше 20%) робота ліфтового господарства буде зупинена", - йдеться у повідомленні УК "Добробут-Краматорськ".

У компанії також навели список адрес, де з 1 травня ліфти відключать. Цей список може розширитись або зменшитись залежно від оплати.

"Нашими спеціалістами щомісячно буде проводитись моніторинг оплати, відповідно і перелік працюючих/не працюючих ліфтів буде змінюватися щомісячно з 1 числа кожного місяця", - додали в компанії.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ