У Краматорську нетвереза жінка врізалася у дерево | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську нетвереза жінка без прав врізалася у дерево на ВАЗі

25 березня 2024, 15:25 | Надзвичайні події | Краматорськ 720
Поділитися:
У Краматорську нетвереза жінка без прав врізалася у дерево на ВАЗі

Патрульні склали відразу кілька протоколів на жінку, яка здійснила ДТП та "надула" у Драгер 2 проміле.

Поліцейські отримали виклик про ДТП на вулиці Михайла Петренка у Краматорську. 28-річна водійка авто ВАЗ 21065 не обрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини та наїхала на дерево. Внаслідок ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження, але обійшлося, на щастя, без постраждалих.

Оформляючи ДТП та спілкуючись із громадянкою, патрульні помітили у неї ознаки алкогольного сп'яніння. Водійці запропонували пройти освідування для визначення стану алкогольного сп’яніння. Вона погодилася на перевірку на місці зупинки транспортного засобу із використанням спеціального технічного приладу Драгер. Результат позитивний — 2,04 проміле, що в 10 разів більше за допустиму норму в 0,2. До того ж виявилося, що жінка не має права керування транспортним засобом. 

Громадянка одержала кілька адміністративних матеріалів: за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), ч.1 ст. 130 (Управління ТЗ у стані сп'яніння) та ч.2 ст. 126 (Управління транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. 

Рішення про притягнення до відповідальності порушниці прийматиме суд.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ