Міжнародні організації допомагають постраждалим від повені жителям Краматорської | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську до допомоги постраждалим від повені долучились міжнародні організації

17 травня 2023, 17:02 | Ініціатива, Світ та людина, Милосердя | Краматорськ 4371
Поділитися:
У Краматорську до допомоги постраждалим від повені долучились міжнародні організації

Краматорці, які постраждали від підтоплення 4 квітня, продовжують отримувати допомогу, у тому числі, від міжнародних благодійних організацій. Про це повідомила прес-служба місцевої адміністрації.

За наведеними даними, сьогодні організації «Aktion Deutschland Hilft», «CARE.Ukraine» та ГО «АВАЛІСТ» спільно забезпечили усіх заявників гуманітарними наборами, які складаються з електрочайників, мітел та лопат, дезинфікуючих засобів, тощо.

Нагадуємо, що мешканці Краматорської громади домогосподарства яких пошкоджені в наслідок підтоплення 04.04.2023 можуть отримати одноразову матеріальну допомогу. Розмір допомоги визначається комісією, та може становити від 5 до 50 тисяч гривень.

Для цього необхідно зібрати документи згідно з затвердженим порядком, ознайомитись із ним можна за посиланням тут.

Консультації щодо надання допомоги надають спеціалісти Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради, вул. Героїв Небесної Сотні, 23 або за номером телефону 093-234-30-22.

Для фіксації пошкоджень та складання відповідного акту ви можете звернутись до міського контакт-центру за номером телефону 099-099-1505.

Додатково окрім фінансової допомоги з міського бюджету постраждалі отримуватимуть допомогу від міжнародних гуманітарних організацій, взаємодія із якими налагоджена міською та обласною військовими адміністраціями.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі