У Костянтинівці за тиждень виявили 13 пошкоджень на газових мережах | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці за тиждень виявили 13 пошкоджень на газових мережах

7 березня 2024, 09:45 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 1251
Поділитися:
У Костянтинівці за тиждень виявили 13 пошкоджень на газових мережах

За останній тиждень у зоні діяльності Костянтинівського УГХ зафіксовано 20 пошкоджень системи газопостачання, що виникли внаслідок бойових дій. З них 13 – у м. Костянтинівка. Доступ до газу відновили трьом абонентам. Ліквідація наслідків бойових дій на газових мережах продовжується, повідомили у Донецькооблгазі.

У Краматорську на газових мережах виявлено та ліквідовано 5 пошкоджень, які виникли внаслідок бойових дій. За зверненнями споживачів відновлено газопостачання до 45 абонентів. Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 112 квартир. Відновлено газопостачання до 188 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Відпрацьовано 67 ремонтних заявок. Крім цього, у місті зафіксовано 2 аварійних ситуації, які спричинили тимчасове відключення 6 абонентів. З них одна пов’язана зі збиттям газопроводу автівкою.

У Дружківці виявлено та ліквідовано 3 пошкодження системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій.

На газових мережах Слов’янська виявлено та ліквідовано 2 пошкодження, які виникли внаслідок бойових дій. У м. Миколаївка — 6 пошкоджень, які спричинили тимчасове відключення від системи газопостачання 3 абонентів.

За зверненнями споживачів відновлено доступ до газу до 15 абонентів у м. Слов’янськ. На деокупованих територіях відновлено газопостачання до 7 абонентів Лиману, 2 у Рубцях, 1 у Яцьківці, 7 у Дробишевому та 4 — у Яровій.

Після ремонтних робіт по усуненню витоків газу на відключаючих пристроях доступ до газу поновлено до 119 абонентів. Відпрацьовано 17 ремонтних заявок. 

У Лимані в результаті обстеження системи газопостачання виявлено 81 пошкодження без витоків газу. Мобільна бригада абонвідділу надала фахові консультації 37 абонентам у м. Миколаївка.

У Покровську внаслідок обстрілу виявлено 7 пошкоджень газових мереж, які спричинили тимчасове відключення майже 2 тисяч абонентів.

У Мирнограді виявлено 1 пошкодження газових мереж, що спричинило тимчасове відключення 2 абонентів. Відновлено газопостачання до 89 абонентів після ремонту газопроводу низького тиску. 

Відремонтовано ділянку газопроводу у м. Родинське. Відновлено газопостачання до 25 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Відпрацьовано 3 ремонтних заявки та відремонтовано 6 опор газопроводу. Виконано ТО запірної арматури у кількості 24 од.

За кошти населення тривають роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів.

Триває робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 17 актів про порушення

  • Слов'янськ — 3,
  • Костянтинівка — 2,
  • Дружківка — 5,
  • Краматорськ — 7.

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, у результаті чого будуть прийняті рішення про донарахування необлікованих обсягів споживання природного газу.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ