Обстановка в Донецькій області на ранок 8 липня | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці та Іллінівській ТГ є пошкодження: Зведення по області

8 липня 2024, 09:53 | Офіційно 1104
Поділитися:
У Костянтинівці та Іллінівській ТГ є пошкодження: Зведення по області

На Донеччині за минулу добу загинуло двоє людей, ще четверо отримали поранення. Оперативну ситуацію по області на ранок 8 липня публікує Донецька ОВА. 

Покровський район

В Іллінці Мар'їнської громади поранено людину. У Курахівській громаді пошкоджено 10 будинків у Янтарному, 2 будинки в Островському та підприємство у Константинопольському. У Гродівській громаді 1 особа загинула, пошкоджено 15 будинків. 

Краматорський район 

У Костянтинівці пошкоджено адмінбудівлю, у Плещіївці Іллінівської громади — 1 об'єкт. Під вогнем околиці Лиманської громади.

У Костянтинівській адміністрації повідомили, що протягом доби під ворожим обстрілом знаходилися околиці с. Ступочки, Предтечине, Ол.Шультине, Нелипівка, Миколаївка, Майське, Маркове, Диліївка, Біла Гора. Інформація про постраждалих не надходила. 

Бахмутський район 

У Північному Торецької громади 1 особа загинула та 1 поранена, пошкоджено 2 будинки; у Нью-Йорку 1 особа поранена і 1 будинок пошкоджено. У Часовоярській громаді пошкоджено 6 приватних будинків, багатоповерхівку та 5 господарських будівель. У Сіверську зруйновано 2 будинки, ще 1 будинок пошкоджено у Серебрянці. 



Усього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 117 осіб, у тому числі 15 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ