У Костянтинівці пошкоджено будинок: зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено будинок: зведення по області

16 червня 2024, 09:51 | Офіційно | Костянтинівка 5658
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено будинок: зведення по області
На Донеччині за 15 червня внаслідок обстрілів загинули троє мешканців Донеччини - в Улаклі.  Ще 5 людей отримали поранення. Оперативну ситуацію в області станом на ранок 16 червня повідомляє ДонОВА.

У Волноваському районі в Улаклі Великоновосілківської громади 3 особи загинули та 5 поранені.

У Покровському районі у Курахівській громаді пошкоджено об'єкт соціальної інфраструктури у Курахівці, обстріляно Курахове. 

У  Краматорському районі у Лиманській громаді зруйновано 1 будинок та пошкоджено 4 у Торському, ще 1 зруйновано та 1 пошкоджено у Зарічному.

У Костянтинівській громаді пошкоджено 2 приватні будинки: у Костянтинівці та Миколаївці. 

У міській адміністрації уточнюється, що обстріл Костянтинівки стався 15.06.2024 о 19:30, пошкоджено приватний житловий будинок та господарську споруду. Постраждалих немає.

Також протягом доби під ворожим обстрілом знаходилися околиці сіл. Майське, Подільське, Червоне, у сел. Миколаївка пошкоджено приватний житловий будинок; у сел. Ступочки ворожі удари здійснювалися по раніше зруйнованим будинкам. Інформація про постраждалих не надходила.

У Бахмутському районі у Торецькій громаді пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджено 7 приватних будинків. 

Повідомляється, що лише за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 59 осіб, у тому числі 11 дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ