На Донеччині п'ятеро поранених: Зведення на ранок 3 червня | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено будинок: Зведення по області на ранок 3 червня

3 червня 2024, 11:26 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Торецьк, Лиман 2514
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено будинок: Зведення по області на ранок 3 червня

За останню добу на Донеччині п'ятеро поранених: у Залізному, Білозерському та Вовчому. Обстановку по області на ранок 3 червня повідомляє Донецька ОВА та поліція області. 

У Покровському районі у Мар'їнській громаді з артилерії обстріляно Парасковіївку, Максимільянівку та Костянтинівку. У Курахівці пошкоджено 4 будинки, також у громаді обстріляно Курахове та Ганнівку. Під удар потрапили околиці Ганнівки Добропільської громади.

У поліції повідомили, що в Білозерському поранено двох людей, пошкоджено чотири багатоквартирні будинки. Ще одну людину поранено у Вовчому, пошкоджено приватний житловий будинок.



У Краматорському районі у Лиманській громаді пошкоджено 6 будинків: 5 у Ямполі та 1 у Новому. 

У Костянтинівці пошкоджено будинок. Під вогнем – околиці Миколаївської громади.

У міській адміністрації уточнили, що обстріл Костянтинівки стався 02.06 у період з 05:05 до 05:10. Внаслідок обстрілів пошкоджено 1 приватний житловий будинок. Постраждалих та загиблих немає. 

Крім того, протягом доби під ворожими обстрілами перебували сел. Диліївка, Біла Гора, Ол.Шультине, Іванопілля, Предтечине, Маркове, Майське. Інформації щодо постраждалих та руйнування нових об'єктів не надходило.


У Бахмутському районі у Залізному Торецької громади поранено 2 особи, пошкоджено 3 будинки, 2 адмінбудівлі та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджено 6 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та промислову будівлю. У Сіверську зруйновано 2 будинки, ще 1 пошкоджено у Серебрянці.

Усього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Повідомляється також, що з лінії фронту евакуйовано 49 осіб, серед яких 8 дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ