За добу на Донеччині четверо загиблих, 10 поранених | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено будинок та господарську споруду: Зведення по області

9 липня 2024, 10:50 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ 1677
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено будинок та господарську споруду: Зведення по області
Ямполь Лиманская ТГ

За 8 липня внаслідок російських атак загинули 4 мешканців Донецької області: 3 у Покровську та 1 у Торецьку. Ще 10 людей поранено: 3 у Покровську, 3 у Новоекономічному, 2 у Часовому Яру, 1 у Щербинівці та 1 у Новогродівці.

Оперативну ситуацію в області станом на ранок 9 липня публікує ДонОВА.

Покровський район

У Курахівській громаді пошкоджені 2 адмінбудівлі в Успенівці, підприємство і адмінбудівля в Костянтинопільському, 3 будинки в Острівському. У Новоекономічному Гродівської громади поранено 3 людини, пошкоджено 20 об'єктів, у Миролюбівці пошкоджено 24 об'єкти. У Новогродівській громаді 1 людина поранена, пошкоджено 10 будинків. 

У Покровську 3 людини загинули і 3 поранені, пошкоджено підприємство.

Краматорський район

У Ямполі Лиманської громади зруйновано будинок. У Краматорську обстріляна промзона. У Костянтинівці пошкоджено будинок і господарчу споруду. В Іллінівській ТГ пошкоджено 5 об'єктів у Клебан-Бику, 1 будинок у Водяному Другому.

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці ударів. Повідомляється, що вночі росіяни обстріляли місто з артилерії, а вдень ударили авіабомбою.

"08.07.2024 о 02:00 відбувся ворожий обстріл зі ствольної артилерії по місту Костянтинівці. Внаслідок обстрілу пошкоджено приміщення електричній підстанції. Постраждалі відсутні.

08.07.2024 о 13.28 російські окупанти здійснили авіаудар КАБ-250 по місту Костянтинівці. Внаслідок обстрілу частково зруйновано приміщення «ДЕПО Костянтинівка». Постраждалі відсутні", - йдеться у повідомленні.

Бахмутський район

У Торецьку 1 людина загинула і 1 будинок пошкоджено; у Щербинівці 1 людина поранена і 1 будинок пошкоджено. У Часовоярській ТГ 1 людина поранена, пошкоджені 8 приватних будинків, багатоповерхівка, 2 господарчі будівлі і 1 промислова. У Сіверську зруйновано 2 будинки.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ