По Костянтинівці вдарили безпілотником, є пошкодження | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено будинок та господарську споруду: Зведення по області

10 липня 2024, 09:58 | Офіційно 2028
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено будинок та господарську споруду: Зведення по області

За 9 липня внаслідок обстрілів загинув 1 мешканець Донецької області — у Торецьку. Ще 7 людей отримали поранення: 5 у Краматорську, 2 у Часовому Яру.

Про це повідомили у ДонОВА. Також публікується оперативне зведення по обстрілам області.

Покровський район

У Курахівській громаді обстріляні Курахове, Курахівка, Гірник, Дальнє та Успенівка — без жертв. Селидове зазнало удару FPV-дроном. У Мирнограді зруйновано складське приміщення, пошкоджено 14 приватних будинків.

Краматорський район 

У Краматорську поранено 5 людей, у тому числі 1 дитину. У Костянтинівці пошкоджено приватний будинок і господарчу споруду.

Як повідомили у Костянтинівській адміністрації, 9 липня о 07:30 стався ворожий удар БПЛА по Костянтинівці. 

"Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарську споруду. Постраждалих немає. Протягом доби під ворожим обстрілом також знаходилися околиці с. Ступочки, Миколаївка, Маркове. Інформація про постраждалих не надходила", — йдеться у повідомленні.

Бахмутський район

У Торецьку 1 людина загинула, пошкоджено 4 приватні будинки та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді поранено 2 людини, пошкоджені 8 приватних будинків, 4 багатоповерхівки і 3 нежитлові приміщення. Ще один будинок пошкоджено у Серебрянці Сіверської громади.



Повідомляється, що за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 126 осіб, у тому числі 11 дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ