В Іллінівській ТГ та Костянтинівці є пошкодження за минулу добу | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено будинки та інфраструктурні об'єкти: Зведення по області

2 липня 2024, 10:04 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 1602
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено будинки та інфраструктурні об'єкти: Зведення по області

За 1 липня внаслідок російських обстрілів загинули четверо жителів Донецької області: 2 в Українську, 1 у Новодмитрівці та Селидовому. Ще 27 людей отримали поранення. 

Подробиці про обстріли області на ранок 2 липня повідомили у Донецькій обласній адміністрації.

У Покровському районі у Курахівській громаді 1 людина загинула і 4 поранені у Новодмитрівці; 1 людина поранена у Курахівці; пошкоджено 2 будинки в Острівському і 3 у Гірнику. В Українську Селидівської громади 2 людини загинули і 13 поранені, пошкоджено 22 приватні будинки, 12 багатоповерхівок, 5 адмінбудівель і 2 інфраструктурні об'єкти.

У Краматорський район у Зарічному Лиманської ТГ 1 людина поранена, 1 будинок зруйновано і 1 пошкоджено. У Костянтинівці пошкоджено 2 будинки і 2 інфраструктурні об'єкти. У Катеринівці Іллінівської ТГ пошкоджено 8 об'єктів.

У Бахмутському районі в Торецькій ТГ 3 людини поранені у Сухій Балці і 1 у Нью-Йорку, пошкоджено 4 будинки і інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській ТГ пошкоджені 11 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і 3 нежитлові приміщення. У Сіверську пошкоджено будинок.


Загалом за добу росіяни 34 рази обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 247 осіб, у тому числі 18 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ