На Донеччині за добу вісім поранених, один загиблий | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку та 16 будинків: Зведення за добу

2 червня 2024, 11:20 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Торецьк, Лиман 3495
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку та 16 будинків: Зведення за добу

За останню добу на Донеччині один загиблий, вісім поранених. Оперативну ситуацію щодо області станом на ранок 2 червня публікує Донецькій ОВА. 

У Покровському районі у Мар'їнській громаді обстріляні Парасковіївка, Костянтинівка і Зоряне. У Курахівці пошкоджено 7 приватних будинків і адмінбудівлю; під вогнем Курахове і Гостре. В Українську Селидівської громади поранено людину, пошкоджено 2 п'ятиповерхівки. У Новогродівській громаді у Птичому 1 людина загинула, пошкоджено 3 будинки; у Михайлівці пошкоджено 4 будинки і 2 адмінбудівлі; в Орлівці пошкоджено будинок.


У Краматорському районі у Лимані поранено 5 людей, пошкоджено 28 будинків. У Слов'янську обстріляна промзона. У Костянтинівці пошкоджено 16 приватних будинків, багатоповерхівку і 2 адмінбудівлі.

У Костянтинівці пошкоджено 16 приватних будинків, багатоповерхівку та 2 адмінбудівлі. 

Як уточнили в міській адміністрації, 01.06.2024 у період з 11:25 до 11:27 відбулися ворожі обстріли двома керованими авіаційними бомбами по місту Костянтинівці. В результаті пошкоджено 16 приватних житлових будинків, багатоповерховий будинок, дві будівлі підприємств, автомобіль. Поранено одну цивільну особу (стан важкий). 


Також протягом доби під ворожими обстрілами перебували сел. Диліївка, Біла Гора, Ступочки, Предтечіне, Ол.Шультіно, Іванопілля. Інформація про постраждалих та руйнування нових об'єктів не надходила.

У Бахмутському районі у  Торецькій громаді пошкоджено 8 будинків: 7 у Північному і 1 у Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і 3 багатоповерхівки.

Усього за добу росіяни 23 рази обстріляли населені пункти Донеччини. Повідомляється, що за добу з лінії фронту евакуйовано 53 особи, у тому числі 8 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ