Два жителя Костянтинівки і Дружківки зберігали боєприпаси | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці поліція вилучила наркотики, боєприпаси і підроблене посвідчення водія

2 листопада 2023, 14:08 | Кримінал | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Слов'янськ, Лиман 2964
Поділитися:
У Костянтинівці поліція вилучила наркотики, боєприпаси і підроблене посвідчення водія
Житель Дружковки хранил боеприпасы

Домашнє насильство, наркотики, боєприпаси і підроблені документи: за останню добу поліція Краматорского району отримала 183 звернення.

Так, у жителя Костянтинівки поліцейські вилучили предмет, схожий на гранату, а також запал. Чоловік пояснив правоохоронцям, що боєприпаси знайшов. Розпочато досудове розслідування по ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, повідомили в поліції Краматорського району.

Крім того, під час перевірки автотранспорту на території Костянтинівки патрульні виявили водійське посвідчення з ознаками підробки. Розпочато досудове розслідування по ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Наркотичні речовини правоохоронці виявили у жителів Краматорська, Слов'янська, Лиману, Дружківки і Костянтинівки, всього викрито 9 осіб (ст. 309 Кримінального кодексу).

На зберіганні боєприпасів зловили і жителя Дружківки 1993 року. Він потрапив в поле зору оперативників на початку жовтня. Після отримання постанови суду на території приватного будинку пройшов обшук. Поліцейські вилучили корпус гранати Ф-1, запал і патрон калібру 30 мм, які були зариті на городі. Чоловік пояснив, що боєприпаси він знайшов, після чого вирішив зберегти їх "для себе". Розбиратися в мотивах його вчинків будуть слідчі. 

Також поліція Слов'янська і Краматорська отримала два повідомлення про домашнє насильство від жінок. А в Лимані місцевий житель постраждав від шахраїв при спробі купити автомобіль.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ