По Костянтинівці вдарили авіабомбою, є пошкодження | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці керованою авіабомбою пошкоджено 13 будинків: Зведення по області

23 червня 2024, 10:10 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ 2997
Поділитися:
У Костянтинівці керованою авіабомбою пошкоджено 13 будинків: Зведення по області

За останню добу на Донеччині двоє загиблих у Торецьку. Ще чотири особи отримали поранення. 

Оперативну ситуацію в області станом на ранок 23 червня публікує ДонОВА.

У Покровському районі Курахівська ТГ зазнала 8 обстрілів: у Гірнику пошкоджено 3 приватні будинки та 3 багатоповерхівки, у Курахівці пошкоджено 3 приватні будинки. У Селидовому пошкоджено 5 будинків. У Вовчому Гродівської ТГ зруйновано будинок. 

У Краматорському районі увечері росіяни вдарили ракетою по Привіллю Краматорської громади, без жертв. 

У Костянтинівці керованою авіабомбою пошкоджено 13 будинків, 2 господарські будівлі та 5 інфраструктурних об'єктів. Під вогнем околиці Миколаївської громади. 

Про обстріл Костянтинівки повідомили і у міській адміністрації.

"23.06.2024 о 02:25 стався ворожий обстріл з боку російських окупантів керованою авіабомбою по місту Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено 13 приватних будинків, газопровід, чотири лінії електромережі ДТЕК, 2 господарські споруди. Постраждалих та загиблих на місці не виявлено", — йдеться у повідомленні.

Також під ворожим обстрілом знаходилися житлові забудови сел. Біла Гора, Диліївка, Нелипівка, Ол.Шультіно (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Миколаївка, Предтечине, Ступочки, Травневе, Новомаркове, Іванопілля. Інформація про постраждалих не надходила.

У Бахмутському районі у Торецьку 2 особи загинули та 2 поранені, пошкоджено 17 будинків, 3 інфраструктурні об'єкти та адмінбудівлю. Також у громаді поранено людину та пошкоджено адмінбудівлю у Північному; пошкоджено 10 приватних будинків у Петрівці. У Сіверську 1 будинок зруйновано та 1 пошкоджено, у Дронівці поранено людину.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ