Житель Краматорська приєднав газову трубу на пластилін та скотч | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці, Дружківці та Краматорську виявили несанкціоноване підключення до газу

28 листопада 2023, 16:37 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Слов'янськ 34767
Поділитися:
У Костянтинівці, Дружківці та Краматорську виявили несанкціоноване підключення до газу

Донецькоблгаз розповів про виконані протягом тижня роботи.

У Слов'янську внаслідок негоди дерево впало на вуличний газопровід. 4 абоненти залишилися без газу. Тривають відновлювальні роботи. 


У Краматорську газовики протягом тижня виконували ремонтні роботи із заміни кранів на багатоповерхових будинках. Виконано реконструкцію газової мережі з виносом лічильника газу на межу балансової належності. 

Фахівці Костянтинівського УГГ продовжують ліквідацію наслідків бойових дій. Зокрема, протягом тижня для ремонтних робіт із заміни пошкоджених ділянок газопроводів було відключено від системи газопостачання 74 приватні будинки. Після завершення робіт газопостачання відновили у повному обсязі. 

Йде обстеження газових мереж на деокупованих територіях області. Фахівці Слов'янського УГГ протягом тижня виявили 11 пошкоджень у с. Дробишеве та 17 - у м. Лиман. Ці пошкодження завдані бойовими діями. 

Фахівці Красноармійського УГГ виконали заміну регуляторів абонентам Піддубинської дільниці у кількості 8 шт. Тривають роботи по встановленню лічильників газу.

Аварійно-диспетчерською службою Донецькоблгазу протягом тижня зареєстровано два витоки газу, не пов’язані з бойовими діями, які спричинили за собою тимчасове відключення 15 абонентів.

Протягом тижня співробітниками УГГ складено 10 актів про порушення, пов'язані із неврахованим споживанням природного газу: 

  • у Костянтинівці - 2, 
  • у Краматорську - 3, 
  • у Дружківці - 5. 
У Краматорську абонент не тільки споживав природний газ без урахування, але й наражав на небезпеку оточуючих, з'єднавши газопровід у дворі та всередині будинку за допомогою пластиліну та скотчу. 

Експертною комісією АТ «Донецькоблгаз» проведено 5 експертиз, за результатами яких підтверджено 4 несанкціоновані втручання у засоби вимірювальної техніки.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ