Троє загиблих: Зведення по обстрілам Донецької області | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській громаді пошкоджено будинки: Зведення по обстрілам області

18 травня 2024, 10:52 | Офіційно | Костянтинівка 3516
Поділитися:
У Костянтинівській громаді пошкоджено будинки: Зведення по обстрілам області

Чотири райони Донецької області потрапили під обстріл росіян. За 17 травня в результаті обстрілів загинули 3 мешканців: 2 у Красногорівці та 1 у Часовому Яру. Ще 5 людей отримали поранення: у с. Багатир, Селидовому, Лимані, Новожеланному, Красногорівці, повідомив Вадим Філашкін.

Також ДонОВА публікує оперативну ситуацію по області станом на ранок 18 травня.

У Волноваському районі у Багатирі Великоновосілківської громади поранено людину. Раніше повідомлялось, що осколкове поранення отримав 31-річний співробітник СТО. 

У Покровському районі в Мар'їнській громаді 2 особи загинули та одна поранена у Красногорівці. У Курахівській громаді обстріляно Курахове, Курахівку, Гостре та Островське. У Селидовому поранено людину, пошкоджено 7 приватних будинків. 

У Краматорському районі в Лимані поранено людину, пошкоджено 9 приватних будинків та 2 інфраструктурні об'єкти. Також у громаді пошкоджено будинок у Зарічному та інфраструктурний об'єкт у Брусівці. 

У Костянтинівській громаді пошкоджено 2 будинки у Стінках. У міській адміністрації додали, що постраждалих немає. Ворожих обстрілів зазнали також Біла Гора та Ол.Шультіно. Протягом доби під ворожими обстрілами знаходилися околиці Диліївки, Миколаївки, Веролюбівки, Предтечиного, Ступочок.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді 1 особа загинула, пошкоджено 9 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та 3 господарські будівлі. У Торецьку пошкоджено 18 будинків.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ