У Марковому та Предтечиному є пошкодження за останню добу | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській громаді пошкоджено 7 будинків: Зведення по області

24 червня 2024, 09:40 | Офіційно | Костянтинівка 1599
Поділитися:
У Костянтинівській громаді пошкоджено 7 будинків: Зведення по області

За 23 червня на Донеччині внаслідок ворожих обстрілів поранено 12 мешканців Донеччини: 6 у Селидовому, 3 у Кураховому, 1 у Торецьку, Північному та Залізному.

Оперативну ситуацію в області станом на ранок 24 червня публікує ДонОВА.

У Покровському районі у Сергіївці Гродівської громади зруйновано 2 будинки. У Селидовому поранено 6 осіб, у тому числі 2 дитини, пошкоджено 30 будинків. Курахове 5 разів зазнало обстрілів з різних видів зброї — пошкоджено щонайменше 3 будинки та промзони. 

У Краматорському районі у Лиманській громаді пошкоджено 4 будинки у Діброві. Обстріляно промзону у Миколаївці. У Костянтинівській громаді пошкоджено 7 приватних будинків: 5 у Марковому, по 1 у Предтечиному та Костянтинівці. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили про шість пошкоджених будинків.

"23.06.2024 о 19.20 відбувся артилерійський обстріл зі ствольної артилерії по Марківському старостинському округу. Внаслідок чого пошкоджені 5 приватних будинків.

23.06.2024 о 17.40 зі ствольної артилерії російські окупанти обстріляли Предтечинський старостинський округ. Внаслідок чого пошкоджено 1 приватний будинок. 

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували с. Біла Гора, Диліївка, Неліпівка, Ол.Шультине (влучання по раніше зруйнованим будинкам) та околиці с. Миколаївка, Червоне", — йдеться у повідомленні.

У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджено 16 приватних будинків та промислову будівлю. У Торецькій громаді поранено 3 людей, пошкоджено 5 будинків. У Сіверську зруйновано приватний будинок та багатоповерхівку. 

Усього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 156 осіб, у тому числі 15 дітей.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ