Українцям роз'яснили, чому при екстрених відключення світло пропадає не у всіх б | ZI.ua
Акция закончилась

У ДТЕК пояснили, чому при екстрених відключеннях світло пропадає не у всіх будинках

19 листопада 2022, 13:03 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Покровськ, Торецьк, Слов'янськ 5622 2
Поділитися:
У ДТЕК пояснили, чому при екстрених відключеннях світло пропадає не у всіх будинках
Фото из открытых источников

У компанії ДТЕК « Київські електромережі » роз'яснили, чому під час екстрених відключень електроенергії одні будинки залишаються без електрики, а інші, які за адресами потрапляють в графіки, не відключають.

Про це повідомляє « Хвиля» з посиланням на інформацію зі сторінки компанії в соцмережі.

« Цікавить, чому до одних будинків застосовують екстрені відключення, а сусідні будинки перестали вимикати взагалі, хоча вони в графіку перераховані і раніше вимикали », - написала киянка.

Такі питання дуже часто задають жителі всіх міст України, в яких відключають електроенергію. У ДТЕК відзначили, що розуміють обурення українців, адже з боку ситуація може здаватися несправедливою.

« Ми відключаємо не кожен будинок, а лінії електромереж, до яких вони підключені. Ваш будинок розташований на звичайній лінії. Будинок ваших сусідів підключений до лінії, що живить об'єкт критичної інфраструктури ( комунальні котельні і насосні станції, лікарні і т.п. ). Оскільки під час стабілізаційних відключень такі об'єкти не відключаються – тому і в сусідньому будинку світло не зникає », - роз'яснили в компанії.

Читайте також про можливі планових включеннях електроенергії.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ