Поліція розшукує свідків смертельної ДТП у Дружківці | ZI.ua
Акция закончилась

У Дружківці поліція розшукує свідків смертельної аварії

25 серпня 2023, 17:07 | Надзвичайні події | Дружківка 2328
Поділитися:
У Дружківці поліція розшукує свідків смертельної аварії

15 липня до поліції Дружківки надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. На проїзній частині дороги по вулиці Заборського в селі Кіндратівка, зіткнулись два автомобіля в результаті чого водій одного з транспортних засобів загинув на місці. Про це повідомив сайт ДнЛ+.

Подія сталась поблизу будинку № 144а по вулиці Заборського. За попередніми даними автомобіль Volkswagen Passat скоїв зіткнення з автомобілем військової техніки «МЛТБ», який виїхав на проїзну частину дороги з прилеглої території та став рухатись у попутному для нього напрямку. В результаті ДТП водій автомобіля Volkswagen отримав несумісні с життям тілесні ушкодження від яких загинув на місці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом).

У зв’язку з цим поліція звертається до всіх громадян, хто міг стати свідком чи очевидцем даної дорожньо-транспортної пригоди прохання, повідомити до відділу поліції № 1 Краматорського районного управління поліції або за телефоном 050-864-50-46 або «102».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ