11 населених пунктів постраждало на Донеччині за добу | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині за добу постраждало 11 населених пунктів

26 липня 2023, 11:15 | Кримінал 1377
Поділитися:
На Донеччині за добу постраждало 11 населених пунктів

Як повідомили у Нацполіції, армія РФ завдала 14 ударів по цивільному населенню у Донецькій області. Ворог бив з авіації, РСЗВ «Смерч», «Град», артилерії.

Окупанти вели вогонь по 11 населених пунктах: містах Авдіївка, Сіверськ,Торецьк, смт Велика Новосілка, селах Времівка, Дальнє, Карлівка, Кліщіївка, Комар, Курдюмівка, Соловйове.

Руйнувань зазнали 8 цивільних об’єктів: 6 житлових будинків, ЛЕП, підприємство.

По Авдіївці росіяни вдарили з авіації та артилерії, вбили людину та одну поранили. Внаслідок обстрілів зруйновано 4 приватних оселі.

У Торецьку російські війська з артилерії поцілили в приватні будинки та цех підприємства. Інформації щодо жертв не надходило.

Внаслідок артилерійського обстрілу в Сіверську поранено цивільну особу.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 26 липня розказав керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його інформацією, на Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар і Богоявленка — без жертв.

На Донецькому напрямку 1 людина загинула і 1 поранена в Авдіївці. У Дальньому Курахівської громади пошкоджено 3 будинки. З артилерії обстріляні Красногорівка і Новомихайлівка Мар'їнської громади та Очеретине.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено 2 будинки, у Північному обстріляна територія шахти. На Нью-Йорк росіяни скинули авіабомбу. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 будинки. У Соледарській громаді під вогнем Васюківка, Роздолівка і Федорівка.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, 3 будинки у Торському Лиманської громади, зафіксовано обстріли Званівки і Переїзного.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ