У червні деякі пенсіонери матимуть доплату від ООН | ZI.ua
Акция закончилась

У червні частина мешканців Костянтинівки отримає доплату до пенсії від ООН

31 травня 2024, 12:05 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2616
Поділитися:
У червні частина мешканців Костянтинівки отримає доплату до пенсії від ООН
Фото из открытых источников

Частина пенсіонерів у червні отримає додаткову грошову допомогу від Світової продовольчої програми ООН.

Це останній місяць дії відповідної програми підтримки малозабезпечених пенсіонерів. Програму ООН було продовжено у квітні на три місяці. Таким чином, якщо її знову не продовжать, у липні виплат не буде.

Доплати до пенсій передбачено для пенсіонерів, які:

проживають у зоні активних чи можливих бойових дій, згідно зі списками Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій;
отримують пенсію у розмірі до 3250 грн;

не отримували з 1 березня 2023 року додаткових грошових виплат від міжнародних організацій чи державної допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Доплата до пенсії становить різницю між 3 250 грн і розміром пенсії. Наприклад, людина отримує пенсію 2 750 грн, таким чином, доплата складе 500 грн.

Звертатися для її отримання нікуди не потрібно — У ПФУ автоматично нарахують виплати відповідно до своєї бази даних. Вони будуть нараховані разом із пенсією та прийдуть або на банківську картку пенсіонера, або на поштове відділення.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ