Обстріли Донецької області за останню добу | ZI.ua
Акция закончилась

Троє поранених: Поліція та ДонОВА надали дані щодо обстрілів області

22 лютого 2024, 11:31 | Офіційно 708
Поділитися:
Троє поранених: Поліція та ДонОВА надали дані щодо обстрілів області

За добу на Донеччині поранено трьох мирних жителів - двох у Добропіллі та одного в Мемрику. Поліція задокументувала наслідки влучень. 

Під обстрілом перебували 11 населених пунктів: міста Вугледар, Добропілля, Костянтинівка, селища Желанне та Очеретине, села Богоявленка, Веселий Гай, Ганнівка, Мемрик, Новобахмутівка, Романівка. Пошкоджено 38 цивільних об’єктів - 17 житлових будинків, 2 гуртожитки, адмінбудівлю, торговельний комплекс, магазин, кафе, гараж, господарську споруду, автомобілі, газопровід, підстанції та лінії електропередач.

Авіаудар загарбники завдали по Желанному – пошкодили три приватних оселі, торговельний комплекс, кафе, магазин. 

Мемрик окупанти атакували ракетою «С-300», пошкоджено адмінбудівлю та критичну інфраструктуру. 

По Добропіллю росія вдарила трьома дронами – поцілила у два гуртожитки. Двоє цивільних осіб зазнали травм, знищено 4 автомобілі. 

Романівку ворог накрив з артилерії – поранено людину, зруйновано приватний будинок. 

Внаслідок артилерійських обстрілів у Костянтинівці – щонайменше 11 пошкоджених домівок, у Вугледарі – багатоквартирний будинок.



У Донецькій ОВА також надали свої дані щодо обстрілів.

Волноваський район. У Вугледарі пошкоджено будинок, обстріляна Богоявленка. 

Покровський район. У Мар'їнській громаді пошкоджено 5-поверхівку у Красногорівці. У Курахівській громаді пошкоджені 4 приватні будинки: 3 у Веселому Гаю і 1 у Ганівці. 

Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 2 будинки в Озерному. В Іллінівській громаді пошкоджено 4 будинки в Романівці. У Костянтинівці пошкоджено 7 будинків. 

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки і 2 промислові будівлі. У Званівській громаді обстріляні Званівка і Переїзне, у Соледарській — Роздолівка і Федорівка. 

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 62 особи, у тому числі 13 дітей.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ