По Костянтинівці вдарили трьома авіабомбами | ZI.ua
Акция закончилась

Три авіабомби та артилерія: Хронологія обстрілів Костянтинівки

2 липня 2024, 11:30 | Офіційно | Костянтинівка 3450
Поділитися:
Три авіабомби та артилерія: Хронологія обстрілів Костянтинівки

Останні кілька днів Костянтинівка та інші міста Донеччини зазнають масованих атак. Число обстрілів помітно збільшилось. Про це свідчать щоденні зведення ДонОВА, поліції, прокуратури та міських адміністрацій.

Так, тільки за минулу добу по Костянтинівці вдарили кілька авіабомб, били росіяни і з артилерії. Подробиці повідомили у міській МВА. 

Вчора, 1 липня, о 15:40 по Костянтинівці вдарили двома ФАБ-250, внаслідок чого пошкоджено дорожнє покриття та дві лінії електромережі ДТЕК. Ніхто не постраждав.

Наступний обстріл міста стався о 21:17, росіяни знову використали авіаційну бомбу. Попадання сталося на відкритій території. Постраждалі та пошкодження не зафіксували.

Вже сьогодні вранці, о 05:30, російська армія накрила місто зі ствольної артилерії. Пошкоджено 2 приватні будинки, без постраждалих. 

Крім того, протягом доби під обстрілами були житлові забудови с. Подільське, Ступочки, Біла Гора, Диліївка, Ол.Шультине (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Нелипівка, Миколаївка, Предтечине, Майське, Маркове, Іванопілля, Веролюбівка, Стінки. Інформація про постраждалих не надходила.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ