Окупанти обстріляли Торецьк, поранено троє людей | ZI.ua
Акция закончилась

Стояли у черзі за гуманітарною допомогою: У Торецьку троє поранених

30 листопада 2023, 18:05 | Надзвичайні події | Торецьк 1233
Поділитися:
Стояли у черзі за гуманітарною допомогою: У Торецьку троє поранених

Сьогодні російські війська поранили трьох громадян, які чекали у черзі за гуманітаркою – розпочато розслідування за фактом мінометного обстрілу Торецька. 

30 листопада 2023 року, о 10:30, окупанти здійснили, ймовірно, мінометний обстріл м. Торецька. Росіяни вдарили по житловому кварталу. Від влучання засобів ураження зазнали тілесних ушкоджень троє цивільних, які прийшли отримати гуманітарну допомогу до адмінбудівлі. 86-річну жінку та двох чоловіків віком 63 й 34 роки доставили у лікарню з осколковими пораненнями. Останній перебуває у тяжкому стані.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Обновлено

О 17:40 окупанти вдруге за день атакували м. Торецьк. За попередніми даними, ворог скинув на місто дві авіабомби КАБ-250. Засоби ураження поцілили по приватному сектору, де від травм, несумісних з життям, загинув 49-річний місцевий мешканець. З-під завалів зруйнованих приватних будинків дістали трьох сусідів: двох чоловіків віком 44 та 70 років та 87-річну жінку. Їх з контузіями та переломом доставили до медичного закладу.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ