Про двох поранених цивільних на Донеччині за минулу добу відомо станом на ранок 18 | ZI.ua
Акция закончилась

Станом на ранок 18 липня відомо про двох поранених цивільних на Донеччині за минулу добу

18 листопада 2023, 11:51 | Кримінал 2055
Поділитися:
Станом на ранок 18 липня відомо про двох поранених цивільних на Донеччині за минулу добу

Як розповіли у прес-службі Нацполіції в Донецькій області, минулої доби правоохоронці задокументували сім ударів по цивільному населенню. Окупанти накрили вогнем шість населених пунктів: міста Авдіївка, Торецьк, Курахове, смт Щербинівка, села Нетайлове, Ясна Поляна.

Російські війська гатили з авіації, РСЗВ «Ураган» та артилерії. Пошкоджено чотири житлових будинки.

Торецьк окупанти накрили з артилерії – зруйнували будинок та поранили людину. Також є поранена цивільна особа в селі Нетайлове. Авіаудар армія РФ завдала по Авдіївці. Зруйновано приватну оселю.

Крім того, після опівночі росіяни обстріляли селище Райське, пошкодили шість приватних будинків та господарчу споруду.  З артилерії окупанти накрили Максимільянівку, поранили людину та пошкодили приватний будинок.

Згідно з інформацією Донецької ОВА про оперативну ситуацію по області станом на ранок 18 листопада, на Донецькому напрямку поранено дві людини: у Нетайловому Очеретинської громади і Максимільянівці Мар'їнської громади.

Пошкоджено промислову будівлю у Селидовому, зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки. У Кураховому пошкоджено сільгосппідприємство і приватні будинки.

На Горлівському напрямку пошкоджено шість будинків у Райському Дружківської громади. У Торецьку поранено одну людину, у Щербинівці пошкоджено два будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені два приватні будинки, багатоповерхівка і промислова будівля.

На Лисичанському напрямку у Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. Зазнали обстрілів Торське, Зарічне і Ямпіль Лиманської громади.










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ